Transport

Het vervoeren van agrarisch gerelateerde producten behoort tot de hoofdactiviteiten van Maastransporten Deurne B.V. Met name bulk vervoer en RMO vervoer zijn daarbij de kerntaken. Naast dit vervoer kunnen wij ook een trekker met chauffeur leveren voor het trekken van uw opleggers.

Doordat al onze trekkers zijn uitgevoerd met boordcomputers kunnen wij deze continue volgen. Hierdoor hebben we een korte communicatie lijn met zowel de chauffeur als met de klant. De gegevens ingevoerd door de chauffeur dragen mede bij tot snelle administratieve afwikkeling van de transport opdrachten.

 XF M cabine

Bulk transport

Het vervoer van uw bulk producten kan door ons zowel dedicated als ook neutraal worden uitgevoerd. Door ons gevarieerde wagen park met 24, 28 en 32 tons opleggers hebben we een breed scala aan toe te passen opleggers. Het vervoer van uw diervoeders, grondstoffen voor de mengvoederindustrie, kunstmest producten, hout pellets etc. zijn bij ons in goede handen.

Voor de vak indeling van de door ons ingezette bulk opleggers klik hier .

28t bord

RMO vervoer

Rauwe melk wordt opgehaald bij melk veehouders doormiddel van rijdende melk ontvangst auto’s (RMO). Ook hierin is Maas transporten Deurne B.V. bedreven. Met een ervaren en vaktechnisch goed onderlegt team, wordt 24 uur per dag 7 dagen per week melk opgehaald en geleverd aan diverse productie locaties.

07-bgb-8